Annelie Worgard Fotografi , Tel:. +46 70 767 1608

Din fotograf i nordöstra Skåne

Uppdrag


Porträtt/Familj

Jag ser till dig som kund och förstår att vi alla är olika. Med en blandning av humor och och lugn får jag dig att slappna av. Min erfarenhet är att när vi är avslappnade , ja det är då ser vi ut på bilderna som vi känner oss inombords när vi har en bra dag. Mitt mål är att du ska bli nöjd med bilderna på dig så att du stolt delar med dig av dem. Jag fotograferar dig, dina barn, hela din familj eller dig och ditt favoritdjur. Vi tar bilderna i din/er egen miljö eller på plats du/ni valt, vid havet eller i en park.


Företag

Jag porträtterar din/er verksamhet i företaget så att ditt/ert varumärke blir levande och visuellt attraktivt. Vid företagsfotografering görs research om hur du/ni profilerar er, visioner o.s.v. Tillsammans skapar vi sen en bildstil som passar företaget och dess målgrupp. Mitt mål är att du skall bli så nöjd så att du om ett par tre år förnyar dina bilder hos just mig!


Reportage och artiklar

Behöver du/ni  bilder till ett reportage eller en artikel? Jag kan ta dem åt dig/er antingen i samband med intervjun eller efteråt. Här kan du se ett axplock av artiklar för Kristianstadsbladet där jag har fotograferat. 

En tuff sommar för traktens bin

Mjelarasten har nya planer 

Moder Jord fortsätter att värna om världen

I Polenflyktingars spår

Spektakulär fågel siktat i Tosteberga

Spanchefen i Rickarum som sprängde gubbliganBildförsäljning

När jag inte jobbar åt dig, fotograferar jag min omgivning. Ibland resulterar det i bilder jag ställer ut och/eller säljer. Du kan se ett axplock här: .........


Konstkort att sända som vykort till  Jul o Nyår

Beställ dina vykort till Jul o Nyår från mig, helt unika bilder med stor känsla. Storlek A5(148*210mm) på matt papper, de känns mer som en målning än ett vykort.  30:-/styck eller 4 stycken för 100:-. Kontakta mig senast 15 november för säker leverans till jul

Du kan se dem här......


Bröllop eller dop

Vill ni boka mig för er bröllopsfotografering?  Eller ett dop? Det jag först behöver veta är datumet. Skicka mig en förfrågan via mail eller ring mig.  Om ert datum är ledigt sätter vi upp en tid där vi kan träffas och prata igenom era förväntningar. Sen bokar och skriver avtal. Behövs det bestämmer vi också tid för ett planeringsmöte, där vi i lugn och ro pratar igenom era önskemål och er dag i detalj.


Vad kostar det ?


Allmänna villkor


Integritetspolicy (GDPR)


Om mig

Att fotografera  och skapa bilder är för  mig både se och lyssna, lyssna på dina tankar och idéer om bilderna, vad de skall kommunicera och vad du vill uppnå.  Sen se bilderna som kan skapas utifrån de tankarna och ideerna.Därför vill jag gärna att vi inför varje fotografering börjar med en träff utan förpliktelser. Har du inga idéer så resonerar vi tillsammans fram några förslag och prövar dem. Att titta igenom bilderna i min inspirationsfolder säger en del om det jag gjort och hur jag fotograferar men egentligen ingenting om de bilder jag kommer att göra. Varje fotografering är speciell och det är tillsammans vi kan förverkliga dina bildidéer.Jag är fotograf med F-skattsedel baserad i Tosteberga utanför Kristianstad men reser gärna både inom Sverige och i Europa. Jag vänder mig både till företag och privatpersoner.Mitt fokus ligger på personporträtt , företagsfotografering , reportage samt försäljning av egna bilder. Ibland fotograferar jag vid bröllop eller dop. Jag älskar att fotografera och fånga det unika och speciella i varje stund. 

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Född och uppvuxen i förorten Hässelby utanför Stockholm, sedan blev det skogarna i Vallentuna i flera år och nu bor jag  i Tosteberga, en fantastisk liten by öster om Kristianstad och med gångavstånd till havet. Om jag står upp och sträcker på mig ser jag havet från huset. Här njuter jag vindar, fåglar och havet. 

Sen början av 2018 driver jag Annelie Worgard Fotografi.

Min bakgrund finns i IT branschen som senior support specialist med över 25 års erfarenhet av tuff problemlösning i kritiska miljöer. Det kräver både tekniskt kunnande , att ta snabba beslut samt en förmåga att  kommunicera och skapa goda relationer.   

Jag har fotograferat sen vintern 2003 och blev förtrollad från första bilden. En till synes ny värld öppnade sig när jag såg genom kameralinsen. En värld jag glömt jag såg som barn.

Nu var den här igen, förunderlig, förtrollande och med ett myller av färg, form och över allt annat, den var fylld av liv. På den vägen är det.

Jag känner mig som en upptäcktsresande med kameran. Som om jag får en chans att se allt på nytt, på ett mer intensivt sett. Det gäller för människor likväl som djur , växter eller tingen vi omger oss med. Att fotografera och hålla på med bilder får mig att känna mig mer levande.

Därför fotograferar jag.

Klicka här för att se min portfolio.


I have been photographing since 2003 and became enchanted by the first picture.                    A seemingly new world opened up when I looked through the camera lens.  A world I forgot that I saw as a child. Now it was here again, wonderful, enchanting and with a myriad of colors, shapes and above everything else, it was full of life.

I feel like a world explorer when I go out with my camera. Exploring my part of the world. As if I get a chance to see everything again, in a more intense way. That is why I am taking pictures.

Click here to see my portfolio.


Kommentarer från kunder

Powered by SmugMug Owner Log In